Bassinhold ved fysioterapeut Ida og Pernille

Alsidig og skånsom træning i varmtvandsbassin. Træning er individuelt tilpasset den enkelte borger, og kan med fordel målrettes den, der har problemer med at udføre øvelser på land. Dette er f.eks. hvis du har skader eller andet, som udfordrer eller afholder dig fra at have et normalt aktivitetsniveau.

Sted: Park Vendia i Hjørring.
Forløb: Løbende optag

Tidspunkter:
Hold 1: Mandag kl.16.30-17.00.

Hold 2: Tirsdag kl. 09:05 til 09:35.

Hold 3: Tirsdag kl. 9:40 til 10:10.

Hold 4: Tirsdag kl. 10:15 til 10:45.

Hold 5: Onsdag kl.11.05-11.35.

Hold 6: Onsdag morgen

Slidgigtshold (GLA:D) ved fysioterapeut og autoriseret GLA:D-instruktør Rasmus Dons og Pernille Skov

Artrose, eller i daglig tale slidgigt, i knæ og hofte kan ramme os alle. Specialiseret træning via. GLA:D Konceptethar vist sig at være 3 gange mere effektivt end smertestillende medicin. Der vil være fokus på bevægelighed, styrke og stabilitetstræning af knæ og hofte.

Forløb: Løbende optag. 12 gange fordelt på 6 sammenhængende uger – så vidt muligt.
Tidspunkt: Mandag og onsdag kl.15.00-16.00.

GLA:D Ryg

Løbende optag

Parkinsonhold ved fysioterapeuterne Peter Thorup og Mathias Jakobsen

Her er der fokus på kondition, styrke, bevægelighed og balance. Vi arbejder med at vedligeholde et så aktivt liv som muligt og forsøge at forebygge følgesygdomme. Der er derfor også mulighed for erfaringsudveksling deltagerne imellem.

Forløb: løbende optag.

Ryghold ved fysioterapeut Pernille & Mathias

Til dig der allerede har været på vores første ryghold, og som gerne vil fortsætte træningen på et højere niveau. Vi tager stadig hensyn til og målretter træningen til den enkelte deltager. Her vil vi prøve at integrere øvelser for resten af kroppen, og fokusere på flere funktionelle øvelser. Holdet er også målrettet deltageren, der gerne vil forebygge fremtidige rygproblemer så vidt muligt.

Forløb: 10 sammenhængende mandage.
Tidspunkt: Mandag kl.16.35-17.20.

Ryghold ved fysioterapeut Mathias

Fokus på bevægelighed, kontrol og stabilitet af rygsøjlen. Selvom det er holdtræning, så bliver der taget hensyn til enkelte deltager. Udover træning, så lægges der stor vægt på vejledning, uddannelse og forklaring af øvelserne, så deltageren forstår baggrunden for valg af øvelser – og eventuelt kan fortsætte træningen på egen hånd.

Forløb: løbende optag. 10 gange i 5 sammenhængende uger.
Tidspunkt: Mandag og onsdag kl. 16.35-17.20

Fysioterapeuterne Skagensvej